Dvorišna vrata
vrata izvedena od visokokvalitetnog aluminija sa dugim vjekom trajanja
izmjera i montaža novih vrata uključene u cijenu
radimo i motorizaciju svih vrsta vrata

VERTICAL

Klizna ili zaokretna dvorišna vrata od aluminijskih profila s vertikalnom ispunom 35 x 20 mm max. razmaka 120 mm, s bravom i gornjom i donjom vodilicom. Profili su eloksirani u metalizirane boje ili plastificirani u bilo koju boju iz RAL karte.

VERTICAL P

Klizna ili zaokretna dvorišna vrata od aluminijskih profila s vertikalnom ispunom 35 x 20 mm max. razmaka 120 mm te djelomično punom ispunom od panela u donjem dijelu,bravom i gornjom i donjom vodilicom. Profili su eloksirani u metalizirane boje ili plastificirani u bilo koju boju iz RAL karte.

HORIZONTAL

Klizna ili zaokretna dvorišna vrata od aluminijskih profila s horizontalnom ispunom 90 x 45 mm max. razmaka 35 mm, s bravom i gornjom i donjom vodilicom. Profili su eloksirani u metalizirane boje ili plastificirani u bilo koju boju iz RAL karte.

LAMELA

Klizna ili zaokretna dvorišna vrata od aluminijskih profila s horizontalnom ispunom od preklapajuće lamele 65 mm razmaka po želji, s bravom i gornjom i donjom vodilicom. Profili su eloksirani u metalizirane boje ili plastificirani u bilo koju boju iz RAL karte.

FIKSNA GRILJA

Klizna ili zaokretna dvorišna vrata od aluminijskih profila s horizontalnom ispunom fiksne grilje, s bravom i gornjom i donjom vodilicom. Profili su eloksirani u metalizirane boje ili plastificirani u bilo koju boju iz RAL karte.

PANEL

Klizna ili zaokretna dvorišna vrata od aluminijskih profila s punom ili perforiranom ispunom od panela ili profila , s bravom i gornjom i donjom vodilicom. Profili su eloksirani u metalizirane boje ili plastificirani u bilo koju boju iz RAL karte.

Galerija radova
unnamed
unnamed-37
Slika012
Slika000-3
Photo0060
Photo0055
Photo0052
Photo0051
Photo0049
Photo0046

Kontaktirajte Profil tehniku