PROFIL TEHNIKA dvorišna vrata dostupne su u brojnim izvedbama. Svi modeli dvorišnih vrata PROFIL TEHNIKA i odgovarajući model ograde istog dizajna.

Prateći tehnološki razvoj sva naša vrata se mogu motorizirati , te imamo mogućnost upravljanja daljinskim upravljačem, šifratorom, RED karticama ili čipovima te mobitelom.

Također razvijamo mogućnosti integriranja upravljanja vratima i pergolama u Smart Home sustav.

Zahvaljujući razvoju na području s ekstremnim vremenskim uvjetima: posolici i vjetru, razvili smo rješenja koja nam daju prednosti u odnosu na konkurenciju.

Sve naše modeli dvorišnih aluminijskih vrata su plastificirani ili eloksirani - to ih čini otpornim i na najteže uvijete kao što je posolica i nemaju potrebu za održavanjem što nam omogućuje da vam pružimo 10 godina jamstva na površinsku oblogu aluminijskih profila. Naša aluminijska ograda dostupna je u brojnim bojama - jer teško postoje ograničenja u obradi i dizajnu aluminija. Možete birati između ograda s vertikalnom ispunom , horizontalnom ispunom i vrata s većom dozom privatnosti.

TAKOĐER SAVJETUJEMO NAŠE KUPCE U PRIPREMI OTVORA ZA DVORIŠNA VRATA , A NA NEKIM PODRUČIJIMA U SURANJI S NAŠIM KOOPERANTIMA GRAĐEVINSKI
PRIPREMAMO OTVORE ZA DVORIŠNA VRATA.

PREDNOSTI DVORIŠNIH VRATA PROFIL TEHNIKA

VLASTITA PROIZVODNJA NA NAJSUVREMENIJIM STROJEVIMA,
VLASTITA STRUČNA I PROFESIONALNA MONTAŽA,
VELIK IZBOR BOJA I DEZENA,
OGRADE POGODNE ZA SAMOGRADNJU,
STRUĆNO SAVJETOVANJE I PRILAGODBA POTREBAMA,
DOSTAVA NA GRADILIŠTE,
RJEŠAVANJE I NAJZAHJEVNIJIH PROJEKATA.

Kontaktirajte Profil Tehniku