ZIP platno

Proizvodi
Program proizvoda
Vrsta ispune
Tip dvorišnih vrata
Aluminijske nadstrešnice i pergole
Zaštita od sunca
Staklene klizne stijene
Spremišta
Ljetne kuhinje
Ostalo
Proizvodi
Program proizvoda
Vrsta ispune
Tip dvorišnih vrata
Aluminijske nadstrešnice i pergole
Zaštita od sunca
Staklene klizne stijene
Spremišta
Ljetne kuhinje
Ostalo
  • Bioklimatska pergola je tehnološki najnapredniji proizvod koji pruža potpunu zaštitu od sunca i oborina, a u isto vrijeme promjenjivim podešavanjem kuta lamela omogućava Vam prirodno prozračivanje prostora ispod pergole. Bioklimatska pergola je prestižni proizvod koji daje novu dimenziju verandi, terasi i vrtu ,restoranu, hotelu ili kafiću. SEE SKY BIO pergola je proizvod koji se proizvodi po mjeri Vašeg prostora. Pergola može biti samonosiva na stupovima, djelomično naslonjena na građevinu ili unutar već pripremljenog betonskog otvora. Prostor bioklimatske pergole se može zatvoriti staklenim stijenama i vertikalnim ZIP tendama koje koje od bio pergole mogu stvoriti dnevni boravak ugodan za boravak cijele godine ili prostor za poslovnu primjenu u hotelima restoranima ili kafićima.

  • Lamele koje se mogu povući na 20% ukupne dužine pergole omogućuju Vam potpuni pogled u nebo. Isto kao i SEESKY pergola, AVANOA osigurava postizanje savršenog ambijenta neovisno o vremenskim uvjetima. Otvoreni krov Vam omogućuje uživanje u sunčevim zrakama, a u zatvorenom položaju štiti od kiše i vanjskih utjecaja. Aluminijski profili i spojni elementi od nehrđajućeg čelika osiguravaju trajnost i postojanost pergole AVANOA u svim vremenskim uvjetima. Poput pergole SEESKY, može se zatvoriti u ZIP platna ili staklene klizne stijene.Posjeduje certifikate otpornosti na vjetar, sniježno opterećenje i kišno opterećenje.

  • OMEGA je elegantna nadstrešnica prilagođena ugradnji koja zahtjeva naslanjanje na građevinu. Pergola elegantnih linija i neupadljive konstrukcije omogućava Vam potpunu zaštitu od sunca ili padalina. S pokrovom od kaljenog i laminiranog stakla ili polikarbonatnih ploča ova pergola može biti i zimski vrt u dijelu godine kada fali sunca. Krov može biti od kaljenog i laminiranog stakla ,20 mm aluminijskih panela i prozirnog ili zatamnjenog polikarbonata . Sustav odvodnje integriran je u pergoli.

gdpr-image
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati.