Katalog proizvoda

Pergola za plažu s podnicom GAZEBO

GAZEBO je integrirana konstrukcija pergole koju od ostalih nadstrešnica i pergola izdvaja čvrsti pod koji omogućava moduliranje prostora pergole prema Vašem dizajnu i željenoj namjeni.
Baldahini ,platno ,bioklimatske lamele, fisne lamele, klizni paneli, masivni paneli… izbor je širok u cijeloj ponudi krovova i bočnih zatvarača GAZEBO pergole. Umjetna trava ili pločice, ležaj , prostor za masažu, pod se također može personalizirati.
Sve to čini GAZEBO konstrukciju idealno za plažu, krovne terase, LOUNGE PROSTORE….

Popraćena LED točkama i kompatibilna sa zvučnim sustavom, ova “kutija” je puno više od pergole; postaje pravo ukrasno sredstvo danju i noću.
Profili pergole su od plastificiranog aluminija – materijal koji je otporan na sve vremenske uvijete i ne zahtjeva nikakvo održavanje . Profili su razvijeni samo za tu namjenu te imaju optimalna svojstva i težinu.
Plastifikacija aluminijskih profila ima najviši QUALICOAT certifikat koji potvrđuje najviši standard kvalitete plastifikacije.
Uz najčešće boje kao RAL 7016 antracit, RAL 9016 bijela, Ral 9006 siva boja može bilo koja po širokom izboru iz RAL spektra od preko 400 boja i nijansi.
Svaka pergola je jedinstveni proizvod koji se radi po mjerama Vašeg prostora uz poštivanje svih tehničkih standarda.
Profil tehnika izborom kvalitetnih materijala i stručnom ugradnjom iskusnih montera omogućava
najbolji omjer cijene i kvalitete.
Garancija na proizvod je 5 godina.
Servis je osiguran u garantnom i van garantnom roku.

gdpr-image
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati.