Staklene klizne stijene

Proizvodi
Program proizvoda
Vrsta ispune
Tip dvorišnih vrata
Aluminijske nadstrešnice i pergole
Zaštita od sunca
Staklene klizne stijene
Spremišta
Ljetne kuhinje
Ostalo
Proizvodi
Program proizvoda
Vrsta ispune
Tip dvorišnih vrata
Aluminijske nadstrešnice i pergole
Zaštita od sunca
Staklene klizne stijene
Spremišta
Ljetne kuhinje
Ostalo

Prikazuje se svih 2 rezultata

  • Klizni sistem HARMO odlikuje veća čvrstoća , termo i zvučna izolacija. Sistem može biti dvokrilni, trokrilni i četverokrilni. Dimenzija vodilica su od 47 x 48 mm do 119 x 48 mm. Profili krila su dimenzija: 66 x 28 mm. Sistem se može opremiti s ukopnim i nadgradnim ručkama i bravama. Izo staklo i sistem brtvi omogućavaju dobru toplinsku i zvučnu izolaciju. Sistem se dobro kombinira s fiksnim stijenama i aluminijskim vratima s staklenom ispunom. Profili mogu biti plastificirani u bilo koju boju po RAL karti.

  • Klizni sistem 10 mm kaljeno staklo bez vertikalnih profila. Sistem s minimalnom donjom vodilicom i bez vertikalnih profila, najelegantniji sistem. Sistem može biti s 3-4-5 krila, između krila su silikonske brtve ili aluminijski vertikalni profil 20 mm. Sistem se može opremiti s ukopnim i nadgradnim ručkama i bravama. Sistem se može kombinirati s fiksnim staklenim stijenama ili staklenim vratima.

Klizne staklene stijene predstavljaju inovativno i elegantno rješenje za unapređenje životnog i radnog prostora, omogućavajući maksimalno iskorištavanje prirodnog svjetla te fluidnu povezanost između unutrašnjih i vanjskih prostora. Zahvaljujući modernoj tehnologiji i kvaliteti izrade, one pružaju ne samo estetsku vrijednost već i funkcionalnost, omogućavajući lako otvaranje i zatvaranje, te efikasnu termičku i zvučnu izolaciju. Osim što doprinose smanjenju potrebe za umjetnim osvjetljenjem tijekom dana, klizne staklene stijene povećavaju energetsku učinkovitost objekata, čineći ih popularnim izborom u suvremenom arhitektonskom dizajnu za stambene, komercijalne, i poslovne prostore. Garancija na proizvode je 5 godina, a servis je osiguran u garantnom i van garantnom roku.
Diadora staklena klizna stijena
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati.