Kako doći do proizvoda Profil Tehnike?

Svi proizvodi iz asortimana Profil Tehnike možete naručiti s ugradnjom i bez ugradnje.

Putem web stranice

Na našoj web stranici možete doći do osnovnih informacija o našim proizvodima. Uz proizvod navedena je i cijena za osnovnu verziju proizvoda bez ugradnje.
Sve naše proizvode možete dobiti i s ugradnjom. Ugradnju obavljaju montažeri Profil tehnike. Na našoj Facebook stranici objavljujemo i naše montaže.

Pisana ponuda

Ako ste zainteresirani za neke od naših proizvoda, najjednostavnije je da zatražite ponudu preko formulara s naše stranice ili direktno na naš mail. U upitu navedite za što ste zainteresirani, izaberite s naše stranice tip ograde, vrata ili pergole te boju. Dajte nam barem približne mjere i navedite mjesto ugradnje. Što više podataka imamo, to će biti kvalitetnija ponuda. Također, ako želite možete navesti i broj telefona da Vas možemo kontaktirati ako imamo dodatnih pitanja.

Izmjera i skica

Ukoliko se slažete s ponudom, zakažite nam izmjeru. Izmjerom dobivamo cjeloviti uvid u situaciju na terenu i savjetovat ćemo Vas kako Vaše ideje primijeniti na konkretnom primjeru. Ukoliko je potrebno, nakon izmjere dajemo konačnu ponudu. Nakon izmjere za mjere je odgovorna Profil tehnika.

Narudžba proizvoda

Ukoliko ste suglasni s ponudom, pokreće se narudžba. Mailom potvrdite da ste suglasni s ponudom. Pošto se svi naši proizvodi rade na mjeru, za sve proizvode uzimamo avans. Veličina avansa zavisi 25 – 60 % od posla. Uplatom avansa zaključuje se posao.

Rokovi za isporuku

Rokovi zavise o nekoliko faktora: koliko smo zauzeti unaprijed, dostupnosti materijala, rokovima naših dobavljača.
Proizvodnja ograda i dvorišnih vrata: 2 – 4 tjedna,
Ugradnja ograda i dvorišnih vrata 8 – 10 tjedana,
Proizvodnja i ugradnja pergola 8 – 10 tjedana.

Dostava proizvoda

Ukoliko kupite neke od naših proizvoda u cijeni nije navedena cijena dostave. Dostave možemo dogovoriti s nekim od prevoznika ili dostavnim službama s kojim surađujemo. Cijena dostave je na teret kupca. Ako je ponuda dana s ugradnjom i ako je navedeno mjesto ugradnje cijena dostave je uključena u ponudu.

Plaćanje

Plaćanje može biti: gotovinsko, na naš poslovni račun, bankovnim karticama i kreditnim karticama za komitente OTP banke s kojom surađujemo.

Garancija na sve proizvode

Svi naši proizvodi imaju garanciju na:
- 2 godine za elektromotore i elektroniku.
- 5 godina na sve pokretne dijelove i proizvode.
- 10 godina na aluminijske profile.
- Na daljinske upravljače i staklo ne dajemo garanciju

Servis & održavanje

Za sve naše proizvode osiguravamo servis u garantnom i van garantnom roku.

Rezervni djelovi

Profil tehnika garantira opskrbu svih svojih proizvoda rezervnim dijelovima u garantnom i van garantnom roku. Dijelove dostavljamo osobno ili dostavnim službama. Ponuda je besplatna i neobavezna.