Aluminijske nadstrešnice i pergole

Proizvodi
Program proizvoda
Vrsta ispune
Tip dvorišnih vrata
Aluminijske nadstrešnice i pergole
Zaštita od sunca
Staklene klizne stijene
Spremišta
Ljetne kuhinje
Ostalo
Proizvodi
Program proizvoda
Vrsta ispune
Tip dvorišnih vrata
Aluminijske nadstrešnice i pergole
Zaštita od sunca
Staklene klizne stijene
Spremišta
Ljetne kuhinje
Ostalo
  • Bioklimatska pergola je tehnološki najnapredniji proizvod koji pruža potpunu zaštitu od sunca i oborina, a u isto vrijeme promjenjivim podešavanjem kuta lamela omogućava Vam prirodno prozračivanje prostora ispod pergole. Bioklimatska pergola je prestižni proizvod koji daje novu dimenziju verandi, terasi i vrtu ,restoranu, hotelu ili kafiću. SEE SKY BIO pergola je proizvod koji se proizvodi po mjeri Vašeg prostora. Pergola može biti samonosiva na stupovima, djelomično naslonjena na građevinu ili unutar već pripremljenog betonskog otvora. Prostor bioklimatske pergole se može zatvoriti staklenim stijenama i vertikalnim ZIP tendama koje koje od bio pergole mogu stvoriti dnevni boravak ugodan za boravak cijele godine ili prostor za poslovnu primjenu u hotelima restoranima ili kafićima.

  • Lamele koje se mogu povući na 20% ukupne dužine pergole omogućuju Vam potpuni pogled u nebo. Isto kao i SEESKY pergola, AVANOA osigurava postizanje savršenog ambijenta neovisno o vremenskim uvjetima. Otvoreni krov Vam omogućuje uživanje u sunčevim zrakama, a u zatvorenom položaju štiti od kiše i vanjskih utjecaja. Aluminijski profili i spojni elementi od nehrđajućeg čelika osiguravaju trajnost i postojanost pergole AVANOA u svim vremenskim uvjetima. Poput pergole SEESKY, može se zatvoriti u ZIP platna ili staklene klizne stijene.Posjeduje certifikate otpornosti na vjetar, sniježno opterećenje i kišno opterećenje.

  • Najvrijedniji dio prostora gdje boravimo ljeti i u toplijem dijelu godine su: dvorišta, terase i balkoni. Klasična pergola je nastala na Mediteranu kroz stoljetno iskustvo boravka na otvorenom. Naša CLASSIC pergola je ja zadržala tradicionalni oblik ali je napravljena od najboljih modernih materijala. Konfiguracije: - Najčešći pokrov je od platna u trakama koje u cik – cak izvedbi omogućava zaštitu od sunca i strujanje zraka između traka. -Pergole se mogu dobiti po izboru bez pokrova, s polikarbonatnim prozirnim ili zatamljenim pločama. Zbog jednostavne ugradnje ova pergola je popularna i u KIT izvedbi za samo montažu.

  • GAZEBO je integrirana konstrukcija pergole koju od ostalih nadstrešnica i pergola izdvaja čvrsti pod koji omogućava moduliranje prostora pergole prema Vašem dizajnu i željenoj namjeni. Baldahini ,platno ,bioklimatske lamele, fisne lamele, klizni paneli, masivni paneli… izbor je širok u cijeloj ponudi krovova i bočnih zatvarača GAZEBO pergole. Umjetna trava ili pločice, ležaj , prostor za masažu, pod se također može personalizirati. Sve to čini GAZEBO konstrukciju idealno za plažu, krovne terase, LOUNGE PROSTORE….

  • Alternativa garaži, CARPORT aluminijska nadstrešnica idealno je rješenje za sklonište vašeg automobila. U vrtu ili uz kuću, ova nadstrešnica omogućuje učinkovitu zaštitu vašeg vozila od sunca i jake vrućine te daje stil vašem posjedu. Otporne i robustne konstrukcije također osigurava optimalnu zaštitu u slučaju vanjskih utjecaja: prljavštine, vjetra, kiše, snijega ... Dostupan u različitim bojama, dizajnu i veličinama, CARPORT nadstrešnica za automobil može se uskladiti s arhitektonskim stilom kuće. Bočne vertikalne stranice nadstrešnice se mogu zatvoriti s kosim ili ravnim lamelama, panelima ,staklenim stijenama ili dio nadstrešnice zatvoriti kao spremište za alat, bicikle......

  • Nadstrešnica s čvrstim krovom od izoliranih panela omogućava Vam proširenje životnog prostora na dvorište ili terasu uz potpunu zaštitu od sunca i padalina. Kreirajte svoju vrtnu oazu sigurnu od sunca i padalina, vrtnu kuhinju ili proširenje dnevnog boravka, sve to Vam omogućava nadstrešnica ROOF.

  • Pergola modernog i minimalističkog dizajna koji fiksnim lamelama pod kutem pruža zaštitu od sunca ,a istovremeno omogućava prirodno strujanje zraka između lamela i ispod pergole. Klasična zaštita od sunca čvrste, a neupadljive konstrukcije. Savršeno se uklapa na terase, balkone i u dvorišta. Bočne stranice pergole se mogu ograditi s paravanima istog oblika presjeka lamele kao i krov Vaše pergole ili ZIP vertikalnim tendama te omogućuju i zaštitu bočnih stranica perogle.

  • OMEGA je elegantna nadstrešnica prilagođena ugradnji koja zahtjeva naslanjanje na građevinu. Pergola elegantnih linija i neupadljive konstrukcije omogućava Vam potpunu zaštitu od sunca ili padalina. S pokrovom od kaljenog i laminiranog stakla ili polikarbonatnih ploča ova pergola može biti i zimski vrt u dijelu godine kada fali sunca. Krov može biti od kaljenog i laminiranog stakla ,20 mm aluminijskih panela i prozirnog ili zatamnjenog polikarbonata . Sustav odvodnje integriran je u pergoli.

gdpr-image
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati.