Zaštita od sunca

Proizvodi
Program proizvoda
Vrsta ispune
Tip dvorišnih vrata
Aluminijske nadstrešnice i pergole
Zaštita od sunca
Staklene klizne stijene
Spremišta
Ljetne kuhinje
Ostalo
Proizvodi
Program proizvoda
Vrsta ispune
Tip dvorišnih vrata
Aluminijske nadstrešnice i pergole
Zaštita od sunca
Staklene klizne stijene
Spremišta
Ljetne kuhinje
Ostalo

Prikazuje se svih 2 rezultata

  • Brisolej je vertikalna zaštita od sunca koja se velikim izborom boja uklapa u sve vrste fasada. Brisolej se sastoji od aluminijskih lameli raznih dimenzija i presjeka koje mogu biti fiksne, te pokretane ručno ili elektromotorom. Plastifikacija aluminija kvalitete QUALICOAT i QUALIDECO osigurava dugovječnost sustava. Lamele se mogu postaviti pod raznim kutevima i na taj način prilagoditi sjenu neovisno o orijentaciji zgrade radi čega se i fasade s brisolejima zovu dinamičke fasade.

  • ZIP tenda je novi sustav zaštite od sunca gdje je screen platno koje pruža zaštitu od toplinskog i uv zračenja, a istovremeno dozvoljava strujanje zraka zaštičeno u aluminijskoj kutiji i vodilicama, s elektromotornim pogonom. Takva konfiguracija je pogodna i za veće raspone do 6 m i 3,5 m visine. Zip tende se primjenjuju u zgradama, uredima, hotelima i restoranima , a naročito su pogodne integrirane s bioklimatskom pergolom gdje formiraju idealnu mikroklimu zajedno s zaštitom od sunca.

Zaštita od sunca ključan je element u dizajniranju udobnih i energetski učinkovitih prostora, posebno u područjima s visokim stupnjem sunčeve izloženosti. Brisoleji i ZIP sjenila dva su popularna rješenja koja pružaju efikasnu zaštitu od direktnog sunčevog zračenja, smanjujući potrebu za klimatizacijom i pomažući u očuvanju prirodne svjetlosti unutar prostora. Oba rješenja su dizajnirana da poboljšaju estetski izgled zgrada i prostora, dok istovremeno nude praktične prednosti u pogledu energetske učinkovitosti i komfora.
ZIP sjenila
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati.