Bioklimatska pergola SEESKY BIO

Bioklimatska pergola je tehnološki najnapredniji proizvod koji pruža potpunu zaštitu od sunca i oborina, a u isto vrijeme promjenjivim podešavanjem kuta lamela omogućava Vam prirodno prozračivanje prostora ispod pergole.
Bioklimatska pergola je prestižni proizvod koji daje novu dimenziju verandi, terasi i vrtu ,restoranu, hotelu ili kafiću.

SEE SKY BIO pergola je proizvod koji se proizvodi po mjeri Vašeg prostora. Pergola može biti samonosiva na stupovima, djelomično naslonjena na građevinu ili unutar već pripremljenog betonskog otvora.

Prostor bioklimatske pergole se može zatvoriti staklenim stijenama i vertikalnim ZIP tendama koje koje od bio pergole mogu stvoriti dnevni boravak ugodan za boravak cijele godine ili prostor za poslovnu primjenu u hotelima restoranima ili kafićima.

  Kontaktirajte nas

  *molimo Vas navedite dimenzije (Š x D x V) te boju traženog proizvoda. **Polja označena sa (*) su obavezna za unos.

  Profili bioklimatske pergole su od plastificiranog aluminija – materijal koji je otporan na sve vremenske uvijete i ne zahtjeva nikakvo održavanje . Profili su razvijeni samo za tu namjenu te imaju optimalna svojstva i težinu.
  Plastifikacija aluminijskih profila ima najviši QUALICOAT certifikat koji potvrđuje najviši standard kvalitete plastifikacije.
  Uz najčešće boje kao RAL 7016 antracit, RAL 9016 bijela, Ral 9006 siva boja može bilo koja po širokom izboru iz RAL spektra od preko 400 boja i nijansi.

  Unutar bioklimatske pergole skriveno pogledu se nalaze elektromotorni pogon lamela i elektronika za kontrolu motora te dodatne opreme , te također i sistem za odvodnju vode koji omogućuje suhi prostor ispod pergole.
  Na naše SEE SKY se tvorničkim postavkama ugrađuje senzor za vjetar. Moguća je ugradnja senzora za snijeg i kišu.
  Od dodatne opreme ugrađujemo po zahtjevu LED rasvjetu na lamele ili po obodu pergole, grijalice ili zvučnike.
  Pogon motora je napona 24 V ,a pokretanje je daljinskim upravljačem. Postoje mogućnost pokretanje aplikacijom mobitelom.
  Svaka pergola je jedinstveni proizvod koji se radi po mjerama Vašeg prostora uz poštivanje svih tehničkih standarda.
  Profil tehnika izborom kvalitetnih materijala i stručnom ugradnjom iskusnih montera omogućava
  najbolji omjer cijene i kvalitete.

  Bioklimatska pergola SEE SKY ima CE certifikat proizvoda, ispitana je na otpornost na vjetar, snijeg, kišu i na udar.
  Garancija na elektroniku je 2 godine, na proizvod je 5 godina.
  Servis je osiguran u garantnom i van garantnom roku.

  Bioklimatska pergola SEESKY BIO
  Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati.