Izolirana vrtna kućica CASA NOVA

Bilo da želite home office ,izdvojeni dnevni boravak, saunu ili prostor za opuštanje i vježbanje, CasaNova je podigla standarde u korištenju vrtnog i dvorišnog prostora
Izolirana Biohortova gospodarska zgrada CasaNova ne samo da impresionira svojim modernim izgledom i funkcionalnošću tijekom cijele godine, već se također može lako prilagoditi individualnim zahtjevima svakog vlasnika.
Uz postojeći izbor opcija prozora, vrata i garažnih vrata dodali novi potpuno ostakljeni zidni element; razvijen je s ciljem povećanja udobnosti koju CasaNova već nudi i ostavlja vam slobodu izbora kako želite koristiti svoju CasaNova.
Svi artikli iz Biohort programa su pogodni za samo ugradnju s detaljnim uputama i imaju dostavu na kućnu adresu uključenu u cijenu.
U slučaju da želite stručnu ugradnju naši iskusni timovi montera su Vam na raspolaganju.

  Kontaktirajte nas

  *molimo Vas navedite dimenzije (Š x D x V) te boju traženog proizvoda. **Polja označena sa (*) su obavezna za unos.

  Izrađeni od visokokvalitetnih materijala: ekstrudirani aluminijski profili i kompozitni paneli izrađeni od vruće pocinčane čelične ploče presvučene poliamidom s izoliranom jezgrom od 40 mm ekspandiranog polistirena (EPS20) može se grijati zahvaljujući izoliranom dizajnu: U-vrijednost bočnih stijenki = 0,76 W/(m²K)
  Čvrsta konstrukcija: izdržati će opterećenje snijegom do 215 kg/m².
  20 godina jamstva protiv korozije.
  Mogućnost opcije “zeleni krov”.
  Fleksibilna montaža zahvaljujući modularnom dizajnu
  detaljan priručnik za sastavljanje uklj. 3D-crteži

  Izolirana vrtna kućica CASA NOVA
  Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati.